0212239258 0753108640Str. Gr. Petre Popovăț 15, București

Cum ajung la Centru Medical SANMED?
Aveti mai multe posibilitati pentru a ajunge la noi. Va invitam sa consultati pagina de contact, pentru a obtine indicatii detaliate, aici.

Cum pot afla programul de functionare?
Atat Centru Medical SANMED cat si farmacia Apoteca, sunt deschise după urmatorul program: Luni-Vineri 07:00 - 21:00.

Cum pot face o programare in Centru Medical SANMED?
Pentru a realiza o programare aveti la dispozitie doua posibilitati: - sunati la numarul 0212239258. Un operator va va prelua datele personale și va va ajuta sa stabiliti o dată convenabilă pentru programare.
- din bara de meniu, in partea de sus a site-ului, accesaţi meniul "PROGRAMARE online" si completati apoi in cadrul formularului campurile obligatorii. După efectuarea solicitarii veti fi contactat pentru confirmarea programarii sau pentru reprogramare.

Ce medici de specialitate gasesc la Centru Medical SANMED?
Pe site, puteti consulta in sectiunea "Medici" lista cu echipa medicala ce activeaza in cadrul centrului nostru. De asemenea puteti apela numarul 021 223 9258 si un operator va poate comunica numele medicilor pe o anumită specialitate.

Care este diferența dintre consultatie si control?
Consultatia reprezintă prima programare/intalnire cu medicul dvs.. Daca in urma acesteia, este necesar sa reveiti, consultația urmatoare este considerata control. Pretul pentru fiecare tip de serviciu este afisat pe site sau se poate afla sunand.

Cum anume ma pregatesc in vederea recoltarii analizelor?
In cazul recolatarii analizelor precum si in cazul altor investigatii va recomandam sa intrebati medicul curant înainte sau să sunati la numarul 021 223 9258 pentru a primi detalii. De asemenea, pe site, in sectiunea Info pacienti - Ghid recoltare analize aveti la dispozitie o serie de indrumari.

Care este prețul analizei X ?
Tarifele analizelor medicale pot fi consultate in cadrul la receptia centrului SANMED sau pot fi obtinute sunand la 021 223 9258.
Ele se regasesc si pe site in cadrul sectiunii Tarife - Ghid Analize laborator

Cum pot afla rezultatele analizelor efectuate in cadrul clinicii ?
Puteti afla usor si rapid rezultatele analizelor, pe baza codului de proba (obtinut la receptie) si al CNP-ului, in sectiunea Info pacienti -rezultate analize
Trebuie sa stiti insa ca rezultatele analizelor vizualizate si tiparite din cadrul aplicatiei online nu au valoare legala. Pentru a va ridica BULETINUL DE ANALIZE semnat si parafat va asteptam in cadrul Clinicii Medicale SANMED.

Cum in pot exprima parerea (sugestie/sesizare/apreciere) in urma vizitei in cadrul centrului medical SANMED?
Asteptam cu interes parerea dvs de aceea va incurajam sa ne contactati. Ne puteți transmite opinia dvs. astfel:
- prin intermediul formularului de pe site
- prin intermediul formularului de la receptie
- la adresa de e-mail office@sanmed-centrumedical.ro
- in sectiunea Compania mea pe Google.

Cum in pot beneficia de oferte promotionale?
Optand pentru cardul de fidelitate Apoteca poti beneficia de reduceri la retete si promotii lunare personalizate in functie de nevoile dvs.