0212239258 0753108640Str. Gr. Petre Popovăț 15, București

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR
Continutul website-ului sanmed-centrumedical.ro (in continuare, denumit si site) este proprietatea firmei San Med 2001 srl, cu sediul in Bucuresti, str gen. Petre Popovat, nr 15, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/10256/2001, C.I.F. 14348421, i(in continuare, denumite generic Titularii si individual, Titularul). Accesul şi utilizarea site-ului sanmed-centrumedical.ro (denumit în continuare "site" sau sanmed-centrumedical.ro) presupune acceptarea implicita si în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos.
Prin continuarea utilizării serviciilor şi produselor oferite de site-ul sanmed-centrumedical.ro confirmaţi că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile de Utilizare mai jos menţionaţi.
Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori" sau “Vizitatori”.
Utilizatorii au acces permanent la sectiunea de termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor, si le pot consulta în orice moment.
Prin completarea formularelor puse la dispozitie, persoanele interesate pot adresa solicitari si informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de Titulari, pot formula sugestii sau reclamatii.Site-ul sanmed-centrumedical.ro utilizeaza cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare, adaptata nevoilor şi interesului fiecăruia. Mai multe detalii gasiti in pagina special creata.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul sanmed-centrumedical.ro ofera utilizatorilor informaţii referitoare la activitatea companiei . De asemenea furnizeaza date generale despre sanatate  incearcand sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor.  Acest site trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii de sanatate.
Site-ul nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Site-ul sanmed-centrumedical.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor primite din partea medicilor in cadrul unei consultati iar utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile pe sfaturile furnizate de catre site ci sa sa adreseze pentru diagnostic medicului specialist.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Informatiile furnizate in acest site sunt oferite ca atare si fara vreo garanţie de orice fel.
Informatiile pot fi actualizate si modificate sau schimbate, partial sau integral fara o informare prealabila a utilizatorilor.
Deasemenea, acest site poate fi suspendat sau desfiintat fara o notificare prealabila.
San Med 2001 srl nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare dintre utilizator si acesta.
Informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ, suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de catre cadrele medicale.
Informaţia oferită:
 • este exclusiv de natură generală;
 • nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
 • poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora San Med 2001 srl nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate si care sunt guvernate de politici de confidentialitate proprii si pot avea termeni si conditii diferite.
De asemenea nu trebuie considerate ca aceste trimiteri sugereaza faptul ca San Med 2001 srl aprobă conţinutul respectivelor site-uri sau orice conţinut al acestora.

Abonare la newsletter
În cadrul siteului sanmed-centrumedical.ro, este disponibila abonarea la serviciul de informare periodica prin email . Acest serviciu reprezintă o resursă oferită cu scopul de a îmbunătăţi procesul de comunicare dintre San Med 2001 srl si vizitatorii site-ului.
Completarea FORMULARULUI DE CONTACT/NEWSLETTER/PROGRAMARE ONLINE va fi considerată și va reprezenta consimțămîntul dumneavoastră expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje. Utilizatorul are obligația de a completa corect câmpurile formularului,
San Med 2001 srl nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de catre utilizatori.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, simboluri, sigle, elemente de grafică web, scripturi, programe, baze de date și alte informatii) si drepturile de proprietate intelectuala din acest site apartin sau sunt licentiate societatii San Med 2001 srl sau altei societati din grupul de furnizori/parteneri ai societatii San Med 2001 srl si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.
Orice utilizare parţială sau integrală (a datelor, textelor, imaginilor, etc), va necesita acordul prealabil în scris din partea San Med 2001 srl
Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, distribuirea ,vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Imagini de la terti
Acest site contine imagini, care se afla in proprietatea unor terti. Folosirea acestora in scop comercial, fara acceptul proprietarului de drept, este interzisa in mod expres

Marci,denumiri, logo-uri
Denumiri de produse si alte denumiri aflate pe acest site, sunt marci inregistrate ale societatii San Med 2001 srl sau altei societati din grupul de furnizori/parteneri ai societatii San Med 2001 srl, indiferent daca sunt marcate sau nu cu simbolul ® , ™ sau ©.
Folosirea acestora este interzisa tertilor.

LIMITAREA RASPUNDERII
Firma San Med 2001 srl nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultând din:
 • utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
 • orice altă problemă legată de serviciile site-ului.
Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul site-ului trebuie tratate ca simple informatii si nu ca sfaturi medicale complete. In toate cazurile, va sfatuim sa discutati cu medicul dumneavoastra de familie sau specialist .
In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la rubrica „CONTACT”
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale utilizatorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. San Med 2001 srl isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. San Med 2001 srl nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele:
-utilizarea site-ului se face pe propria răspundere;
-San Med 2001 srl se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.
San Med 2001 srl nu oferă nicio garanție că:
 • informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
 • calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele;
 • orice eroare de program va fi corectată;
 • niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.
OBLIGAŢIILE UTILIZATORILOR
Utilizatorii vor accepta următoarele condiţii:
 • să nu publice, transmită sau distribuie informaţii care pot fi dăunătoare, obscene, defăimătoare sau ilegale;
 • să nu utilizeze acest site într-un mod care poate duce la încălcarea drepturilor altor site-uri;
 • să nu folosească nicio aplicație software și niciun dispozitiv care să bruieze site-ul şi nici să încarce sau să pună la dispoziţie fişiere conţinând date eronate sau viruşi, prin niciun fel de metodă;
 • să obţină sau să încerce să obţină acces neautorizat, indiferent de metodă.
 • Sa nu utilizeze site-ul în scop publicitatar sau pentru orice fel de cerere/ofertă care are un caracter comercial.

Utilizatorul este singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau reţelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informaţii şi servicii din conţinutul site-ului.
Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula accesul şi utilizarea acestui site dacă sunt încălcaţi Termenii şi condiţiile.

CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, firma San Med 2001 srl are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: nume şi prenume, adresă, oraş, cod poştal, numărul de telefon, adresa de email, numai atunci când aceste informaţii sunt trimise de către utilizator prin intermediul formularul de contact din sectiunea “CONTACT”.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea utilizatorilor cu privire la diferite aspecte (situatia contului, evolutia comenzii, confirmarea platilot, etc)
Datele utilizatorilor sunt destinate utilizarii de catre San Med 2001 srl si nu vor fi dezvaluite tertilor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus va puteti adresa cu o cerere scrisa, semnata si datata pe adresa mentionata in sectiune “CONTACT” .
Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a San Med 2001 srl si cu utilizarea si prelucrarea de catre San Med 2001 srl, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, comunicatii electronice.
Comunicaţiile de la utilizatori (altele decât datele cu caracter personal) sunt tratate drept confidenţiale şi ca nefiind proprietatea acestora, iar proprietarul acestui site poate utiliza informaţiile în orice scopuri, incluzând reproducerea şi publicarea, precum şi utilizarea ideilor în orice scopuri, inclusiv comerciale.
Unele dintre paginile site-ului pot conţine fişiere temporare (“cookies”). Mai multe informatii gasiti in pagina “Despre cookies”.

DREPT APLICABIL
Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentele termeni şi condiţii, precum şi toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.
Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti
Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română.
Utilizatorul site-ului confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții.Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.
Pentru orice nelămuriri cu privire la conţinutul acesteia, utilizatorul este rugat să utilizeze pagina de contact pentru a contacta San Med 2001 srl .

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

MODIFICAREA PREZENTELOR TERMENI SI CONDITII
San Med 2001 srl isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.